het adres voor bizzy

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. De orderbevestiging is tevens uw factuur. Ontvangt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact met ons op via bizzydesign@hotmail.com

Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden, dit i.v.m op maat gemaakte producten.
De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan.

Verzending:
BizzyDesign verzendt uw bestelling via TNT Post. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt netjes verpakt. Bizzy Design is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via TNT Post. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen € 8,05.

Persoonlijke gegevens en privacy:
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Afwijkingen in maat en kleur:
Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Onze producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product vindt u bij de productomschrijving. MDF producten worden handgezaagd, dit kan voor kleine afwijkingen in het formaat zorgen.

Garantie en retourneren:
Volgens de wet "Kopen op afstand" hebt u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen, dit geldt echter niet voor op maat gemaakte bestellingen.

Veiligheid:
Alle producten van Bizzy Design worden met zorg gemaakt en gecontroleerd. Het is verstandig om je baby onder toezicht te laten spelen. Mocht het gebeuren dat er een labeltje of stiksel loslaat, dan ben je er bij!


webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop